Henry D. Makow – Ilumináti

Autor: Radek Havelka / Admin 🕔︎︎ 👁︎ 15.876

(placená reklama)

Založeno na skutečných událostech?

Reklama

Jako námět k filmu by toto dílo bylo odmítnuto coby nevěrohodné. Naši vedoucí představitelé nejsou voleni pro svou inteligenci či skutky, ale spíše pro svou schopnost získat si důvěru lidí a ochotu ji zradit. Jsou vybíráni malou satanistickou sektou (kabalskými bankéři a svobodnými zednáři), která ovládá světové finance a média. Naši vůdcové jsou mladšími členy této sekty, zvané ilumináti (osvícení).

Nahradili jsme vladaře karikaturou vlády,“ posmívají se, „prezidentem vybraným z lůzy, z davu našich loutek.

Mnoho „vedoucích představitelů“ je drženo na uzdě účastí na příšerných rituálech, včetně obětování lidí, sexuálních orgií, pedofilie, znásilňování, mučení a vražd. (Viz „Sexuální otrokyně iluminátů podávají hrůzné svědectví“ a „Zásadní otázka: Ilumináti nebo židé?)

Cílem iluminátů je degradovat a zotročit lidstvo, alespoň psychicky a duchovně pokud ne fyzicky. Vliv této skupiny je jako rakovina, která se šíří společností. Rozvrátila mnoho zdánlivě přívětivých organizací (charit a odborných asociací) a mnoho politických hnutí, především sionismus, komunismus, socialismus, liberalismus, neokonzervatismus a fašismus. Proto se společnost zdá být vedena bezduchými lidmi s vyzáblým obličejem, kteří chrlí otřepané fráze a vyzařují zlo.

Ilumináti rozvrátili všechna náboženství a instituce, včetně skupiny, která se považuje za „vyvolenou Bohem“. Vlastně jsou to především vůdci této skupiny, kteří toto satanské zřízení vytvářejí. Ale kdykoli kritici naznačují, že „vyvolení Bohem“ jsou klamáni a podváděni, jsou obviněni z „rasismu“ – chytrý způsob jak potlačit odpor.

Reklama

Takže upozorňování na nejpalčivější problém historie je zavrhován jako „předsudek“. A „vyvolení“ jsou nadále pěšáky, obětními beránky a živými štíty svých ďábelských a zrádných „vůdců“.

Jako světelná závora dveří, je tyranie iluminátů neviditelná, dokud jí neprojdete. Pak se dveře tiše zavřou a vlivné pozice jsou vám odpírány. Budete‑li pokračovat, budete pomluveni, zruinováni či zabiti. Hlasatelé pravdy a odpůrci budou mít do budoucna zatarasen přístup k úvěrům a obchodu. Je úžasné, jak snadno jsme podlehli tyranii.

Veřejný úspěch je v tomto ďábelském spiknutí podmíněn podvolením se (vědomým či nevědomým). Západní lidé jsou omezení a neschopní. Naše materiální úspěchy a technologie jsou skvělé, ale kulturně a duchovně jsme zbídačení a svázaní.

PŘEDMLUVA

Židovské“ spiknutí

Nedávno se mě Alan Stang ve své rádiové show na internetu zeptal, zda existuje nějaké židovské spiknutí. Dostává maily od lidí, kteří viní židy, jezuity, Vatikán, svobodné zednáře apod.

Odpověděl jsem, že kartel centrálních bank je jedinou skupinou, jež má motiv i prostředky k ovládnutí světa. Sestávajíc převážně z kabalských židů a svobodných zednářů, je hlavou té chobotnice. Sionismus, zednářství, ortodoxní židé, imperialismus, jesuité, Vatikán, tajné služby, sdělovací prostředky atd. jsou některé z bezpočtu chapadel chobotnice. Motivem je chránit jejich cenný, ale podvodný monopol na veřejné (vládní) prostředky (tvorbu peněz). Potřebují „světovou vládu“ aby znemožnili státům tisknout své vlastní peníze nebo nesplácet půjčky, které jim bankéři poskytli z ničeho.

Nástrojem“ je jim jejich neohraničené bohatství proudící skrz síť kartelů. Umožňuje jim vlastnit vlády, sdělovací prostředky, vzdělávání atd. Kdokoli uspěje ve veřejném životě, je jejich loutkou nebo nevědomě slouží jejich záměru. Jejich sionistické, zednářské, komunistické, socialistické a další sítě jim umožňují skrytě vládnout.

Ideologie světové tyranie, osvícenství, pochází z židovské kabaly, která káže, že člověk (např. bankéř) si může nárokovat pozici Boha a přetvořit pravdu.

Kolem roku 1770 založil syndikát bankéřů, vedený Mayerem Rothschildem, „ilumináty“, satanskou sektu stvořenou za účelem rozvrácení společnosti. Edith Starr Millerová tvrdí, že Rothschildův syndikát zahrnoval židovské finančníky, jako byl Daniel Itzig, Friedlander, Goldsmidovi a Moses Mocatta. (Occult theocracy“ str. 184)

Podle Millerové bylo cílem iluminátů (komunismu a Nového světového řádu) zničení křesťanství, monarchie a národních států (ve prospěch jejich světovlády neboli internacionalismu), odstranění rodinných svazků a manželství za pomoci propagace homosexuality a promiskuity, konec dědictví a soukromého vlastnictví a potlačení jakékoli kolektivní identity ve jménu „univerzálního lidského bratrství“ (strana 185).

Oni se tyto informace přirozeně snaží potlačit. Kanadský židovský kongres podal stížnost ke Kanadské komisi pro lidská práva, ve které požadoval, abych odstranil zmínky o židech z mé webové stránky www.henrymakow.com. Od března 2009 má Kanadský úřad pro lidská práva ustaven tribunál k prozkoumání mých textů. Tvrzení, že šířím nenávist, je chabou záminkou.

Reklama

Dle mého názoru to jen potvrzuje vše, co říkám. Nejsem velkým prorokem, ale Izák, Ezechiel, Jeremiáš a Ámos také kritizovali židovské vůdcovství a dnes by s nimi bylo nakládáno stejně.

Kanadský imigrační úřad nechce, aby židé věděli, že se někdo chopil jejich role a zneužil ji. Židovské vedení překroutilo ideál svatých lidí, vyvolených k obraně morality, na elitářství samozvaných zástupců Boha. Bankéři používají židovské spasitelství jako nástroj k upevnění své materiální, duchovní a kulturní nadvlády. Judaismus (společně s komunismem a sionismem) je systém k ovládání židů, a jejich prostřednictvím lidstva.

Světová vládní tyranie je jediný případ poroby, která se kdy uskutečnila bez vědomí porobených. V Protokolech sionských mudrců autor opakuje: „naším heslem je moc a pokrytectví.

Když cizí bankéři tahají za šňůry státních financí, stát se s těmito bankéři nevyhnutelně ztotožňuje. Stát je lstí použitou k manipulaci mas. Veřejnost je prázdné slovo. Toto je pravá tvář pokryteckého komunistického uspořádání světa.

Tato tyranie je rovněž první v historii, o které nelze mluvit, aniž by jakákoli zmínka byla označena za antisemitskou a nenávistnou. Věřte, že nenávist je výhradně na straně kabalistů.

Této lsti je dosaženo obviňováním všech židů z machinací, kterých se dopouští jen někteří z nich. Jako kdyby všichni Italové byli viněni z aktivit mafie. Svalování viny na všechny židy jim přirozeně pomáhá svést pozornost od Rothschildů. Kritika židů, je palebná linie, za níž jsou bankéři v bezpečí. Co byste si pomysleli o Italech, kdyby obhajovali Al Capona a organizovaný zločin?

Organizovaní židé používají antisemitismus a nenávist jako šamanovo zaříkávadlo, po kterém se všichni scvrknou hrůzou. Abychom toto voodoo neutralizovali, měli bychom nést odznak antisemitismu s hrdostí a hlásat, že symbolizuje odpor k nepřiměřenému vlivu židů (a kryptožidů) na postup Nového světového řádu (nikdo neomlouvá ani netoleruje genocidu). Tak se antisemitismus stane legitimním politickým (nikoli rasovým) hnutím, namířeným proti určitým židovským (i nežidovským) figurám a taktikám.

Stránky vydavatele: http://www.bodyartmag.cz/book

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více