Letenský Antikvariát

Autor: Radek Havelka / Admin 🕔︎︎ 👁︎ 19.475

Vážení přátelé vojenství, historie a techniky,

rádi bychom touto cestou oznámili, že v Praze na Letné zahájil v prosinci minulého roku činnost náš nový Letenský Antikvariát.

Reklama

Část sortimentu a prostoru antikvariátu chceme věnovat právě literatuře tematicky zaměřené na vojenství, historii a techniku.  

Zahájili jsme tedy výkup takto zamřených publikací,  monografií,  časopisů,  ale také fotografií,  plakátů, firemních a propagačních prospektů, různých tiskovin, technických příruček a manuálů, technické a výkresové dokumentace, archiválií, vyznamenání, řádů a plaket. Jestliže byste chtěli podobný materiál a publikace nabídnout k prodeji,  můžete zaslat nabídku mailem nebo nás osobně navštívit. Antikvariát se nachází nedaleko od Národního technického muzea. Pro lepší orientaci a navigaci - v naší ulici kromě nás dále sídlí ještě  Ministerstvo vnitra ČR, gymnázium Nad Štolou a nachází se zde také vyústění Letenského tunelu.  Výkup  provádíme každý všední den v době od 13.00 do 17.30. Těšíme se na vaši návštěvu.

 

Petr Cenker

Letenský  Antikvariát
Nad Štolou 4
Praha 7 Holešovice (Letná)

Reklama

letensky.antikvariat@gmail.com

tel. :  777 342 600


(placená reklama)

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více