24 hodin poté

Autor: Z1 Televize 🕔︎︎ 👁︎ 15.711

Před více než 60 miliony lety zničil téměř celý život na Zemi obří meteorit. Rychlostí 65 tisíc kilometrů za hodinu dopadl do oceánu a zanechal po sobě kráter široký a hluboký desítky kilometrů. Svou silou mnohokrát překonal nejsilnější zemětřešení i výbuch jaderné bomby a nevratně změnil tvář naší planety.

Reklama

 Co se dělo na Zemi bezprostředně po dopadu asteroidu? Jak se měnil život minutu po minutě, den po dni a rok po roce? Kterým živočichům přinesl záhubu a které naopak katapultoval na výsluní? 

 Díky nejmodernějším technologiím se vědci vydávají na dlouhou cestu časem, aby se pokusili v chronologickém sledu rekonstruovat události, které v mnoha směrech předznamenaly příchod člověka. 

 

 

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více