Predvanocni sraz Praha 2010 / 3. valna hromada os.valka.cz

Pratele, kolegove,
Vanoce se kvapem blizi, a tak bych vas vsechny jeste jednou v tomto roce videl a pozval na posezeni v nasem hlavnim meste, tentokrat v restauraci AMFORA nedaleko metra Krizikova na ulici Sokolovska.

Tentokrat nedavam presne dany termin, ale ponecham to na volne diskusi, kdy kdo muze a nemuze dorazit, abychom se pokud mozno sesli v terminu, ktery se bude hodit vicero z nas.

Zaroven by tento sraz mel byt treti valnou hromadou naseho obcanskeho sdruzeni, uvidime podle mnozstvi ucastniku. Pokud bychom se nesesli v dostatecnem mnozstvi, probehne valna hromada elektronicky.

Prosim tedy o vase preference a terminy od zacatku listopadu do Vanoc. Zatim si nechavam v zaloze datum 11-12.11. kdy se mozna bude konat akce na Slovensku s KVH Beskydy, jinak nemam dalsich omezeni.
URL : https://www.valka.cz/Predvanocni-sraz-Praha-2010-3-valna-hromada-os-valka-cz-t104161#374220 Verze : 0
POkud mozno bych preferoval kdyby to nebylo v obdobi mezi listopad 5-21, ze zjevnych duvodu Very Happy Very Happy
URL : https://www.valka.cz/Predvanocni-sraz-Praha-2010-3-valna-hromada-os-valka-cz-t104161#374240 Verze : 0
Co se týče termínu, tak mi to nevyhovuje 4.12. a 18.12. Jinak velmi rád přijedu.
URL : https://www.valka.cz/Predvanocni-sraz-Praha-2010-3-valna-hromada-os-valka-cz-t104161#374345 Verze : 0
Zjistil jsem, že v listopadu jsem silně časově zaneprázdněn. Takže prosím někdy po 23.11.tr.
URL : https://www.valka.cz/Predvanocni-sraz-Praha-2010-3-valna-hromada-os-valka-cz-t104161#374363 Verze : 0
Z pracovních důvodů by mi docela vyhovoval poslední víkend v listopadu nebo první víkend prosincový.
Tedy cca 27. 11. nebo 4. 12.
URL : https://www.valka.cz/Predvanocni-sraz-Praha-2010-3-valna-hromada-os-valka-cz-t104161#375368 Verze : 0
Bože, přetížený důchodce Very Happy Very Happy sme to dopracovali Very Happy Very Happy

předběžně nemůžu 12-17. listopadu
URL : https://www.valka.cz/Predvanocni-sraz-Praha-2010-3-valna-hromada-os-valka-cz-t104161#375375 Verze : 0

Citace - janko :

Jsem na tom stejně a se mnou i kolega stary - zkusím vysvětlit:

4.12 - se všichni tři účastníme zájezdu na "Austerlitz 2010" ( www.militariacieszyn.pl ) - kde se doufám potkáme s válkařema z jižní moravy Smile

18.12 - máme pro nás již tradiční Vánoční sraz polské armády na valce.cz

No a ostatní termíny v posledních dvou měsících roku? Uvidíme, ale mám to dost našlapané, nepracovních víkendů málo a zájmu hodně... Smile
URL : https://www.valka.cz/Predvanocni-sraz-Praha-2010-3-valna-hromada-os-valka-cz-t104161#375393 Verze : 0
pratele, je potreba nejaky termit stanovit, takze urcuji termin

SOBOTA 11.12.2010 - Restaurace AMFORA

jako termin naseho posledniho letosniho srazu v Praze Very Happy

prosim napiste, kdo planujete dorazit, abych provedl obvyklou rezervaci (vcetne tech ctyr, co se prihlasi ale na posledni chvili nemuzou, ale to nahradi ti tri, kteri se nenahlasili, ale dorazi Very Happy Very Happy Very Happy)

U polske sekce, kdo bude moci dorazit, bude vitan, ale vim, ze hned nato mate dalsi sraz, takze to bude obtizne prosadit doma Very Happy Se Zbyskem se uvidim v jinem terminu, takze toho omlouvam Very Happy
URL : https://www.valka.cz/Predvanocni-sraz-Praha-2010-3-valna-hromada-os-valka-cz-t104161#377066 Verze : 0
dame to asi od 12:00 jako obvykle ... ty stary mazak bys to mel preci vedet nejlip Very Happy Very Happy Very Happy
URL : https://www.valka.cz/Predvanocni-sraz-Praha-2010-3-valna-hromada-os-valka-cz-t104161#377073 Verze : 0
Ja zkusím, neslibuju, odhad 90% yes.
On to ví jen si nemůže vzpomenout Very Happy
URL : https://www.valka.cz/Predvanocni-sraz-Praha-2010-3-valna-hromada-os-valka-cz-t104161#377075 Verze : 0
O.K., 12.11.2010 ve 12:00.

F.
URL : https://www.valka.cz/Predvanocni-sraz-Praha-2010-3-valna-hromada-os-valka-cz-t104161#377152 Verze : 0
Vyborne, takze Franta na sraz dorazil nepochybne jako prvni, uz pred ctyrmi dny. Franto, jake to tedy bylo ? Smile

Ja zrejme dorazim, zkusim to 11.12., treba tam nebudu sam..
URL : https://www.valka.cz/Predvanocni-sraz-Praha-2010-3-valna-hromada-os-valka-cz-t104161#377281 Verze : 0
Psano ve formatu MM.DD.YYYY Very Happy
URL : https://www.valka.cz/Predvanocni-sraz-Praha-2010-3-valna-hromada-os-valka-cz-t104161#377282 Verze : 0
jo, dorazit na sraz o mesic driv a vyhnout se tak predvanocnimu navalu, ze me to taky nenapadlo Very Happy
URL : https://www.valka.cz/Predvanocni-sraz-Praha-2010-3-valna-hromada-os-valka-cz-t104161#377385 Verze : 0
No jo, srandičky, blbinky, na to vás užije.

Jen si dělejte srandu z dědečka a skoro důchodce... Very Happy
URL : https://www.valka.cz/Predvanocni-sraz-Praha-2010-3-valna-hromada-os-valka-cz-t104161#377408 Verze : 0
šak si to stejne za chvili nebudes pamatovat Wink Very Happy Smiling Army
URL : https://www.valka.cz/Predvanocni-sraz-Praha-2010-3-valna-hromada-os-valka-cz-t104161#377411 Verze : 0
Jak se vlastně jmenuje ten Němec, co mně pořád schovává ty věci ... a o čem jsme to vlastně mluvili?
URL : https://www.valka.cz/Predvanocni-sraz-Praha-2010-3-valna-hromada-os-valka-cz-t104161#377442 Verze : 0
Já bohužel nedorazím, mám školu. Jedině, že byste vydrželi do večera, pak bych přišel i na tu chvilku (obvykle jsem v Praze tak v osm, ale když by tam někdo zůstal, utrhl bych se dřív).

Kw.
URL : https://www.valka.cz/Predvanocni-sraz-Praha-2010-3-valna-hromada-os-valka-cz-t104161#377559 Verze : 0
Dorazím.
URL : https://www.valka.cz/Predvanocni-sraz-Praha-2010-3-valna-hromada-os-valka-cz-t104161#377620 Verze : 0
Jak to tak vypadá, 11. 12. budu asi pracovně vytížen - středověké adventní trhy v bratrském Německu. Ale jak správně říká soudruh James Bond - Nikdy neříkej nikdy Smile. Takže možná by to mohlo vyjít - jen za sebe najít náhradu. Je totiž zvláštním faktem, že lidi brečí, že nemají peníze, ale když jim nabídneš práci, tak najednou nemohou. Asi stále nechápu rozdíl mezi prácí a zaměstnáním .
URL : https://www.valka.cz/Predvanocni-sraz-Praha-2010-3-valna-hromada-os-valka-cz-t104161#377685 Verze : 0
Dorazim, tenhle vikend bych mel mit volno.
URL : https://www.valka.cz/Predvanocni-sraz-Praha-2010-3-valna-hromada-os-valka-cz-t104161#377823 Verze : 0
11.12. bohužel nemůžu, budu se věnovat lidové taškařici známé pod názvem zabijačka. Smile
URL : https://www.valka.cz/Predvanocni-sraz-Praha-2010-3-valna-hromada-os-valka-cz-t104161#379389 Verze : 0
Já v tu dobu budu v Brně na výstavě Terakotová armáda (uznejte že je to mnohem zajímavější než koukat na vás Smile )
URL : https://www.valka.cz/Predvanocni-sraz-Praha-2010-3-valna-hromada-os-valka-cz-t104161#379429 Verze : 0
skoda, no neda se svitit, uzij si golemy Very Happy
URL : https://www.valka.cz/Predvanocni-sraz-Praha-2010-3-valna-hromada-os-valka-cz-t104161#379503 Verze : 0
To rozhodně udělám Smile navíc v Brně otevřeli část podzemí, což zřejmě taky stihnu, takže toho bude až až. Vy si to jistě taky užijete )akorát držte admina od alkoholu Smile víte jak se po něm sápe Smile
URL : https://www.valka.cz/Predvanocni-sraz-Praha-2010-3-valna-hromada-os-valka-cz-t104161#379594 Verze : 0
Vzhledem k tomu že si od včerejška užívám třetí opakování hororu nazvaného "růže v levé noze" tak se k mé velké lítosti bohužel nebudu schopen dostavit...
URL : https://www.valka.cz/Predvanocni-sraz-Praha-2010-3-valna-hromada-os-valka-cz-t104161#379602 Verze : 0
takze strucna rekapitulace kdo dorazi :

JT
ICE
Franta
Jiri Fidler
Snake
Janko
von Fenstein
Martin Smisek

Aubis (mozna)

Non Multi Sed Multa Very Happy

ale mame problem - volal jsem do Oyi a bohuzel uz o vikendech nemaji otevrino, pry sme byli jedni z mala, co tam o vikendu zasli. Protoze se az na vyjimky hodlaji zucastnit "domaci", mate nejaky tip na hospodu nekde pobliz metra, aby to Janko a pripadne dalsi dorazivsi MHD meli nejak rozumne ?

Jen tak me napada, co Kobyla ?

Je to hospoda primo na metru C Kobylisy, takze i z Hlavniho nadrazi dobre dostupne, a myslim si ze tam slusne vari i ze mista je tam dost ... ? Sedeli sme tam jednou se Snejkem ...
URL : https://www.valka.cz/Predvanocni-sraz-Praha-2010-3-valna-hromada-os-valka-cz-t104161#380096 Verze : 0
Já asi taky dorazím, jen se asi budu muset svěřit do rukou našich zázračných hromadných dopravců, a tak nevím, jak a kdy se tam vůbec objevím.
URL : https://www.valka.cz/Predvanocni-sraz-Praha-2010-3-valna-hromada-os-valka-cz-t104161#380102 Verze : 0
Aubi, špatně jsem tě odhadl ... na první pohled nevypadáš na akčního hrdinu Very Happy Very Happy
URL : https://www.valka.cz/Predvanocni-sraz-Praha-2010-3-valna-hromada-os-valka-cz-t104161#380110 Verze : 0
To víš... Pro jednou, v tomhle počasí, budu riskovat hnusnou a krvavou smrt na zadním sedadle... Místo poklidné smrti ve spánku za volantem.
URL : https://www.valka.cz/Predvanocni-sraz-Praha-2010-3-valna-hromada-os-valka-cz-t104161#380114 Verze : 0
THAT is the spirit of Christmas ! Very Happy Very Happy Very Happy

ok, budu se tesit na vsechny tve krvave kousky Very Happy
URL : https://www.valka.cz/Predvanocni-sraz-Praha-2010-3-valna-hromada-os-valka-cz-t104161#380116 Verze : 0
Držte mi židli, dorazím také Smile
URL : https://www.valka.cz/Predvanocni-sraz-Praha-2010-3-valna-hromada-os-valka-cz-t104161#380159 Verze : 0
Ja dorazim jako vzdy se zpozdenim Smile

Mame posledni zapas zimni sezony, takze bych ho rad odehral.

Ta Kobyla je jinak par stanic ode mne, dobry vyber Smile

Beru i nejake fotky, pokud by nekoho zajimaly.
URL : https://www.valka.cz/Predvanocni-sraz-Praha-2010-3-valna-hromada-os-valka-cz-t104161#380179 Verze : 0
Omlouvam se, ale jeste jedna zmena, bohuzel i Kobyla mela plno, takze jsem vybiral a obvolaval, az jsem zakotvil v restauraci Amfora, viz mapa, je to nedaleko stanice metra KRIZIKOVA, pokud pujdete ulici SOKOLOVSKOU smerem ke KARLINSKEMU NAMESTI

MAPA ZDE

je to oznaceno sipkou Smile

web je zde

je to od 12:00, rezervace 12 mist na me jmeno. Ja tam budu tak do sesti, pak se musim presunout domu, takze pokud budete chtit neco se mnou poresit, prosim dorazte co nejdriv Smile
URL : https://www.valka.cz/Predvanocni-sraz-Praha-2010-3-valna-hromada-os-valka-cz-t104161#380571 Verze : 0
Dik vsem za prijemne setkani.
URL : https://www.valka.cz/Predvanocni-sraz-Praha-2010-3-valna-hromada-os-valka-cz-t104161#380867 Verze : 0
Omlouvám se za nepřítomnost, skolila mne ale viróza (prskám jako starý kocour), takže místo vychlazeného pivečka piju horký čaj.
URL : https://www.valka.cz/Predvanocni-sraz-Praha-2010-3-valna-hromada-os-valka-cz-t104161#381003 Verze : 0
Jen neke.. Very Happy ... řekni rovnou, že se ti podruhé nechtělo Very Happy

Mě by taky naštvalo, kdybych byl na srazu sám Very Happy Very Happy
URL : https://www.valka.cz/Predvanocni-sraz-Praha-2010-3-valna-hromada-os-valka-cz-t104161#381012 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více