PF 2021 od Admina

Vážení čtenáři, kolegové moderátoři, přátelé,

bramborový salát už se chystá, ryba se ve vaně mrská, řízek na plotně prská ... Very Happy Vánoce jsou opět tu, a v tomto těžkém roce nic nemůže vynahradit klid vánočních svátků, úsměvy dětí a vyčerpanou spokojenost rodičů.

Když jsem vloni psal, že rok 2019 nestál za moc, to jsem ještě nevěděl, jak moc nás všechny postihne rok 2020. Hezké číslo, ale rok uplně k ničemu. Kdo nebyl bez práce uplně, byl zavřený doma, kde dělal mj. učitele, kuchaře a ještě k tomu zaměstnance.

Přesto pokud bychom hledali na tomto roce něco pozitivního, nemusíme chodit daleko, dívat za ledničku, ani s noktovizorem Smile Náš server totiž jednoznačně profitoval z omezených možností, jak trávit volný čas, a na navštěvnosti jsme zaznamenali oproti stejnému období lonského roku masivních 25% nárust! Z 1,2 milionu návštěvníků za rok jsme poskočili na 1,5 milionu a to nás samozřejmě moc těší!

Spolu s valka.cz jsme rozjeli i anglický klon armedconflicts.com, ve stejném vzhledu, se stejnou logikou, nakonec i se stejným obsahem, jen přeloženým do angličtiny. Překladáme to jednotlivě, nové články na valka.cz se snažíme mít rovnou i anglicky, a propagace anglické verze webu běží zejména na Facebooku, kde dosahujeme velmi pozitivní odezvy, zejména díky širokému spektru obsahu. Je to, jako celá naše práce, běh na hodně dlouhou trať, ale bez anglicky mluvících uživatelů mnohdy narážíme na limity našeho obsahu a počty rukou k jeho doplňování Sad

Letos se nezadařilo uspořádat sraz valka.cz, což mě velmi mrzí, protože mám v řadách "válečníků" tolik dobrých přátel, že mi jejich osobní přítomnost prostě chybí, snad se tedy po novém roce s příchodem všech možných vakcín podaří s COVIDem zatočit a my se zase budeme moci sejít. A snad bude i kde ...

Do nového roku si můžeme přát snad jen návrat do normálních kolejí a to, abychom ten nový rok (ve zdraví) přežili. Pokračujeme dál, valka.cz je bezinfeknční oáza pro odpočinek a tvorbu něčeho nového a budeme rádi, pokud se k nám i v novém roce 2021 přidáte. Ať už jako vkladatelé, editoři, autoři, či jako čtenáři a uživatelé co "lajkují" a sdílí odkazy na Facebooku či Twitteru.

Děkuji za vaší přízeň, přeji klidné vánoční svátky, pohodu a odpočinek do konce roku 2020 a ať je ten rok 2021 přeci jen lepší!

Váš
Radek Havelka
HM Admin v.r.


coronavirus - germs clipart png from pngtree.com
URL : https://www.valka.cz/PF-2021-od-Admina-t237721#657182 Verze : 3

Diskuse

Ale aby to nebylo jen pesimisticke, jsou veci, ktere mi davaji duveru v lepsi zitrky. To hlavni jsou deti. A skutecnost, ze dokazi podekovat za darky, ktere jeste ani nedostali, myticke osobe Jeziska, to povazuji za krasny priklad. Mejte se radi!
URL : https://www.valka.cz/PF-2021-od-Admina-t237721#657237 Verze : 0
Taktiež si dovolim poželať sťastné a požehnané vianočné sviatky a nech ten nasledovný rok bude ak nie lepší tak aspoň už normálny. Nech nám slúži zdravie a to ostatné sa snáď dostaví potom samo.
URL : https://www.valka.cz/PF-2021-od-Admina-t237721#657278 Verze : 1
Vše podstatné bylo již řečeno a napsáno - tak tedy stručně: zdraví, štěstí a normální život všem
URL : https://www.valka.cz/PF-2021-od-Admina-t237721#657280 Verze : 0
Přeji pevného zdraví a hodně šťastných a veselých dní v novém roce.
URL : https://www.valka.cz/PF-2021-od-Admina-t237721#657827 Verze : 0
Našel jsem jednu vydařenou péefku (teda ona to spíš bude emefka teda aspoň myslím Very Happy ) a tak se s ní rád podělím. Jinak doufám, krom všech těch klasických přání do Nového roku, že ten nadcházející rok 2021 bude lepší než právě odcházející 2020, a to pokud možno pro všechny!
URL : https://www.valka.cz/PF-2021-od-Admina-t237721#658134 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více