Neříkejte mé matce ... 2/5

Autor: Z1 Televize 🕔︎︎ 👁︎ 11.077

Drogy, zbraně a únosy lidí. Kolumbie rozhodně nepatří k bezpečným místům, která lákají turisty. A právě proto přitáhla pozornost Diega Buňuela.

 

Reklama

 

V zemi, která pokrývá 80 % světové produkce kokainu a desítky let se utápí v občanské válce, hledá odpovědi na její největší hříchy. 


 

Kde jinde potkáte krejčího, který vám na míru ušije neprůstřelné sako? Kolik toho po sobě zanechal narkobaron Pablo Escobar a co o životě kokainového barona prozradila jeho bývalá gorila?


 

Reklama

 A proč se kolumbijská vláda snaží odvěké nepřátele usmířit fotbalem? Další netradiční pohlednice francouzského reportéra ze země, která nemá v médiích dobrou pověst.


 

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více