Ceník reklamy na serveru valka.cz

Autor: Radek Havelka / Admin 🕔︎︎ 👁︎ 32.021

Viditelnost reklamy se liší v závislosti na typu zařízení (zjednodušeně - desktop=libovolný  počítač, tablet, mobil), aby nedocházelo k neúměrné zátěži, datovému přenosu a narušení vzhledu webu. Pozice reklamy se na jednotlivých typech zařízení oproti desktopu může lišit.

1. www.valka.cz

Prostor www.valka.cz je věnován článkům, které jsou publikovány nejméně 1x denně a dále jednotlivým "databázovým heslům" a tématům, které jsou doplňovány průběžně v nižších desítkách denně.

Reklama

Reklamní prostory jsou na úvodní stránce a část z nich na všech dalších stránkách (detail článku, profil autora, seznam článků dle kategorií apod.). Veškerá reklama je výhradní, v daném prostoru se zobrazuje jako jediná.

PR článek je text označený jako "placená reklama", umístěný na 24 hodin na první pozici mezi články na www.valka.cz (na níže uvedeném screenshotu tuto pozici zabírá článek o M60 Patton), označený jako PR článek či reklama. Po nejméně dva týdny je pak viditelný mezi staršími články na uvodní stránce www.valka.cz a pak přechází do archivu, kde zůstává trvale dostupný.

Reklamní prostor Rozměr Desktop Tablet Mobil Úvodní
stránka
Ostatní
stránky
Cena za
1 měsíc v Kč
Prostor A 728x90px Ano Ano Ne Ano Ano 5000,-
Prostor B 250x250px Ano Ano Ano Ano Ne 3000,-
Prostor C 300x250px Ano Ano Ano Ano Ano 4000,-
Prostor D 300x250px Ano Ano Ano Ano Ano 3000,-
Prostor E 468x60px Ano Ano Ano Ano Ne 2000,-
Prostor F 468x60px Ano Ano Ano Ano Ne 1500,-
Prostor G 468x60px Ano Ano Ano Ano Ne 1500,-
PR článek - Ano Ano Ano Ano Ne 3000,-

Screenshot zachycující jednotlivé prostory :

3. Kontakty a objednávka

Pokud máte zájem o reklamu, kontaktujte nás na e-mailové adrese havelka@valka.cz. Do objednávky prosím uveďte, že máte zájem o reklamu, o jaký reklamní prostor, na jaké období. Budeme vás informovat o dostupnosti prostoru a domluvíme se na zaslání banneru (bannery si vytváří zákazník, my tuto službu neposkytujeme) a nasazení.

Minimální objednávka je na 1 měsíc, při objednávkách na 3, 6 resp. 12 měsíců poskytujeme slevu. Fakturaci provádí Spolek valka.cz, nejsme plátci DPH.

Reklamní prvky by měly být ve formátu JPG, PNG nebo GIF, případně jako HTML5 banner. Vše maximálně do velikosti 45kb. Na našem webu již není možné používat reklamu ve formátu FLASH, s ohledem na konec životnosti této technologie.

Reklama

V případě, že chcete využít variantu PR článku na www.valka.cz, k zaslání použijte prosím format MS Word (DOC, DOCX), obrázky buď vložené do wordu, nebo ve formátech JPG, PNG či GIF jako přílohy.

Bannery lze během kontraktu libovolně měnit, stačí zaslat nový banner a případně odkaz.

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více