Tělo jako zbraň: Kung fu

Autor: Z1 Televize 🕔︎︎ 👁︎ 16.578

Jason Chambers a Bill Duff. Profesionální bojovník a bývalý hráč amerického fotbalu, který se pustil do wrestlingu. Pozoruhodná dvojice křižuje svět, aby na vlastní kůži okusila, jak moc bojová umění bolí.

Tentokrát se vypraví do Číny, aby odhalila tajemství kung fu, které je synonymem pro více než 400 bojových stylů.

Reklama

Jason a Bill se podívají do filmového studia, kde se natáčejí akční scény, na Velké čínské zdi budou pilovat údery stylu wing chun a nevyhnou se ani ostrému tréninku s policií.

Podívají se ale i do Mekky kung fu, města Dengfeng, kde budou nacvičovat techniky stylu sanda, a konečně v klášteru Šaolin se dozví něco o neuvěřitelné vůli tamních mnichů, která vychází z vnitřní síly čchi. V závěrečném souboji se pak Jason utká s trojnásobným šampionem v čínském boxu.

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více