Tělo jako zbraň: Sambo

Autor: Z1 Televize 🕔︎︎ 👁︎ 15.934

Jason Chambers a Bill Duff. Profesionální bojovník a bývalý hráč amerického fotbalu, který se pustil do wrestlingu. Pozoruhodná dvojice křižuje svět, aby na vlastní kůži okusila, jak moc bojová umění bolí.

Tentokrát se naše dvojice vydá do Ruska, aby poznala sambo. Tento bojový styl se narodil ve víru bolševické revoluce, pomohl Rudé armádě porazit Hitlera a dnes patří v Rusku k nejoblíbenějším sportům.

Reklama

Na Jasona a Billa čeká trénink se speciálními jednotkami SPECNAZ i moskevskými bodyguardy. Zároveň ochutnají neortodoxní tréninkové metody několika legend samba, které je mimo jiných naučí páku na lýtko nebo techniku nazvanou nůžky a provedou je speciálním cvičením dvě minuty v ráji.

Nebude chybět ani vyčerpávající dril v ruské divočině a nezbytná závěrečná zkouška. Bill se v ní utká s překvapivým soupeřem a na jejím konci vyvolá nenávistné pohledy u desítek natěšených diváků.

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více