V zakázané zóně: Air Force One

Autor: Z1 Televize 🕔︎︎ 👁︎ 12.779

Boeing VC-25A. Luxusně upravený Jumbo Jet, kterým létají prezidenti Spojených států. Mohutný stroj s volacím znakem Air Force One, pomocí něhož kapitán letadla oznamuje, že právě hostí nejmocnějšího muže světa.

Reklama

Americké letectvo má od roku 1990 k dispozici dva tyto modrobílé kolosy. Oba se podobají do těch nejmenších detailů a jsou vybaveny nejmodernější technikou tak, aby v případě útoku na USA mohl prezident vládnout ze vzduchu.

Dokument sleduje cestu bývalého prezidenta George Bushe do Afriky. Podíváte se na palubu tohoto úžasného stroje, seznámíte se s jeho posádkou a konečně odhalíte i tajemství přípravy celé mise.

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více