Atentáty na Hitlera 1/2

Autor: Z1 Televize 🕔︎︎ 👁︎ 19.075

Miliony lidí si přály Hitlerovu smrt, ale jenom hrstka z nich se ho skutečně pokusila zabít. Ať už to byly pokusy promyšlené do nejmenšího detailu nebo impulsivní pokusy zoufalých jedinců, je až neuvěřitelné, že Hitler dokázal uniknout více než čtyřem desítkám atentátů.

 

Reklama

 

A to i v době, kdy jeho moc teprve rostla a on striktně odmítal osobní ochranu. Na jeho straně stály štěstí i neuvěřitelná souhra náhod. Jako by ho chránila sama Prozřetelnost.

 

 

Reklama

Kdy visel Hitlerův život skutečně jen na vlásku? Který pokus nakonec zemřel na svou dokonalou myšlenku? A proč Hitlera několikrát zachránili jeho pozdější nepřátelé? Sledujte boj o život jednoho z největších masových vrahů v dějinách lidstva.

 

 

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více